Telecomandă programabilăTelecomandă universală 4 in 1 programabilă LONGER CRL79816-E4

Aceasta este telecomanda pe care o folosim în cazul în care nu avem o telecomandă cu aspect original.

Marele avantaj este că poate fi folosită și la altfel de dispozitive electronice decât TV-ul, și anume: SAT, DVD/VCD, AUX ( VCR, HIFI, PC, COMBI, DTT, RTV, RVC).

Pentru a programa această telecomandă ne folosim de o bază de date online și de un software. Vom căuta modelul TV-ului în baza de date și apoi o vom programa. În cazul în care nu găsim modelul TV-ului în baza de date ne vom folosi de datele tehnice a tv-ului pentru a găsi un TV echivalent după care vom programa telecomanda.

Telecomanda este foarte bună și în 99% din cazuri va funcționa cu TV-ul dumneavoastră, totul este să apelați la noi și să aveți cu dumneavoastră: telecomanda veche ( dacă mai exista și nu contează dacă e funcțională sau nu), marca și modelul TV-ului.

!!!!!!!!!!!!!!

Când apelați la noi pentru o astfel de telecomandă va rugam să aveți la dv : telecomanda originală ( stricată sau parțial funcțională dacă o aveți) și marca și modelul TV-ului.!!!!!

Vă rugăm să folosiți formularul de mai jos pentru a ne contacta sau a cere informații cu privire la telecomenzi. In mesaj trebuie sa apară marca tv-ului, modelul tv-ului și opțional o poză cu telecomanda originală daca o aveți. Facem tot posibilul să vă răspundem cât mai repede!!!

Formular de contact:  Insert math as
  Block
  Inline
  Additional settings
  Formula color
  Text color
  #333333
  Type math using LaTeX
  Preview
  \({}\)
  Nothing to preview
  Insert