Telecomenzi cu aspect originalDeținem o gamă foarte largă de telecomenzi cu aspect original pentru aproximativ 90% din mărcile și modelele de televizoare ( CRT, LCD, LED, SmartTV).

În cazul în care doriți o telecomandă cu aspect original ( același aspect fizic, așezarea butoanelor, etc. ) vă rugăm să ne vizitați la sediul nostru având asupra dumneavoastră telecomanda originală ( nu are importanța daca este funcțională sau nu ) și informațiile de pe eticheta televizorului.

Din experiența noastră va spunem că am întâlnit mai multe cazuri în care o telecomandă identică din punct de vedere fizic ( același aranjament al butoanelor, aceiași formă, aceiași culoare, etc..) nu a funcționat cu televizorul respectiv, deși telecomanda funcționa la tester, de aceea recomandarea este să veniți personal la sediul nostru cu informațiile precizate mai sus sau să completați formularul de contact din josul paginii pentru o identificare cât mai corectă.

Eticheta cu informații se află în spatele televizorului, mai jos aveți un exemplu de etichetă și localizarea ei :

Mai jos aveți un formular de contact în cazul în care doriți sa cereți informații despre o telecomandă anume sau dacă dispunem în stoc de telecomanda respectivă.

Formular de contact:  Insert math as
  Block
  Inline
  Additional settings
  Formula color
  Text color
  #333333
  Type math using LaTeX
  Preview
  \({}\)
  Nothing to preview
  Insert